Main Slider
Main Slider
Përfito nga

Oferta e Internetit

Bëhuni gati për më shumë potencial, më shumë mundësi dhe më shumë nga gjithçka që prisni nga ofruesi i shërbimit tuaj të internetit .

Premium

Premium
  • Internet pa limit
  • Instalim Falas
  • Suport Online
lekë 2190 /muaj

Avancuar

Avancuar
  • Internet pa limit
  • Instalim Falas
  • Suport Online
lekë 1890 /muaj

Familjare

Familjare
  • Internet pa limit
  • Instalim Falas
  • Suport Online
lekë 1490 /muaj
Services

Shërbimet

sherbimet-internet.png

Fiber-optike.png

IPTV
https://bleta.net/wp-content/uploads/2019/09/tv1-1-570x362.png

IPTV

Shikoni kanalet tuaja të preferuara në platformat e : Digitalb dhe Tring .

Lidhja deri në shtëpinë tuaj realizohet me anë të Fibrës Optike.
Platformë për të gjithë familjen tuaj .

About
Internet ne durres

Bleta.Net

Lidhu me fuqinë e fibrës !

Bleta Net është kompania lider në ofrimin e shërbimit të internetit dhe televizionit në Durrës dhe në Shqipëri . Për tu berë pjesë e ofertave të Bleta.Net , ju lutemi të kaloni nga dyqanet tona ose të telefononi tani , për t'i lënë operatorët tanë të dinë se cila paketë do të jetë më e mira për ju !

Ne garantojmë shërbim me cilësi maksimale për klientët tanë duke ofruar shpejtësinë e internetit më të lartë në vend dhe televizion me paketat më të lira se kudo. BletaNet ju ofron argëtim të shkëlqyer.

Rreth Nesh