Dhjetori sjell Festat , Bleta.net sjell ofertat!
Admin

Zbulo oferten qe te pershtatet me mire , duke filluar nga 1190 Leke. 🎁
Perfitoni me shume shpejtesi interneti dhe muaj Falas ne çdo pakete te zgjedhur.
Per te mesuar me shume rreth paketave : Internet Fiber , Televizion Tring ose Digitalb , Telefonit Fix ose te kombinimit te ketyre sherbimeve ne nje pakete te vetme, vizitoni faqen tone www.bleta.net , kaloni nga dyqanet tona ose na telefononi ne nr : + 355 52 800 808 .
#superoferta #oferta #internet #television #telefoni #fiberoptic #festa #lidhumefuqineefibres

Biznes Internet Fibër Paketa Triple Televizion Televizion Dgitalb Televizion Tring