Oferta

internet

Përfito muaj Falas

në çdo shpejtësi interneti

Bëhuni gati për më shumë potencial, më shumë mundësi dhe më shumë nga gjithçka që prisni nga ofruesi i shërbimit tuaj të internetit .

ShpejtësitëTarifa

10 Mbps

1490 Lekë

20Mbps

1690 Lekë
30Mbps1890 Lekë
50Mbps2190 Lekë
Informacione
 • Kosto e instalimit paguhet vetëm një herë. Vlera e saj ështe 1000 Lekë , por për oferta të ndryshme e përfitoni falas.
 • Garancia e routerit Optik Wireless/Telefon është 1000 Lekë , por për oferta të ndryshme e përfitoni falas.
 • Të gjitha cmimet kanë të përfshirë TVSH .
 • Të gjitha pagesat janë parapagim.
 • Garancia e paisjeve është e rikthyeshme me mbarimin e kontratës dhe kthimin e paisjeve në gjendje funksionale.
OfertatBletaTv
Përfito nga

Ofertat e Digitalb Triple

Bëhuni gati për më shumë potencial, më shumë mundësi dhe më shumë nga gjithçka që prisni nga ofruesi i shërbimit tuaj të televizionit .

DIGITALB

DIGITALB
 • 8 Mbps
 • Internet pa limit
 • Garanci Falas
 • Mbi 100 kanale TV
lekë 1290 /muaj
OfertatTring
Përfito nga

Ofertat e Tring Triple

Bëhuni gati për më shumë potencial, më shumë mundësi dhe më shumë nga gjithçka që prisni nga ofruesi i shërbimit tuaj të televizionit .

Familjare

Familjare
 • 10 Mbps
 • Internet pa limit
 • Telefoni Fiks Falas
 • Instalim Falas
lekë 1790

1590
/muaj

Premium

Premium
 • 20 Mbps
 • Internet pa limit
 • Telefoni Fiks Falas
 • Instalim Falas
lekë 2990

2490
/muaj
OfertatDigitalb
Përfito nga

Ofertat e Digitalb Triple

Bëhuni gati për më shumë potencial, më shumë mundësi dhe më shumë nga gjithçka që prisni nga ofruesi i shërbimit tuaj të televizionit .

Fillestare

Fillestare
 • 8 Mbps
 • Internet pa limit
 • Telefoni Fiks Falas
 • Instalim Falas
lekë 1790

1590
/muaj

Familjare

Familjare
 • 20 Mbps
 • Internet pa limit
 • Telefoni Fiks Falas
 • Instalim Falas
lekë 2290

1790
/muaj

Premium

Premium
 • 50 Mbps
 • Internet pa limit
 • Telefoni Fiks Falas
 • Instalim Falas
lekë 3990

3190
/muaj