Triple

tripleT

Ofertat Tring Triple

Përfitoni nga super ofertat e Bleta.Net!

Familjare

Familjare
 • Internet pa limit
 • Telefoni Fiks Falas
 • Kanalet Tring
 • Instalim Falas
lekë 1790 /muaj

Premium

Premium
 • Internet pa limit
 • Telefoni Fiks Falas
 • Kanalet Tring
 • Instalim Falas
lekë 2190 /muaj

Tarifat Triple Tring

AbonimiAbonimiAbonimi
PaketaMujor3 Mujor12 Mujor
Internet 10 Mbps + Tring Familjare1790 Lekë5370 Lekë17900 Lekë
Internet 20 Mbps + Tring Premium2190 Lekë6570 Lekë21900 Lekë
Informacione
 • Kosto e instalimit paguhet vetëm një herë. Vlera e saj ështe 5900 Lekë, por për parapagime 12 mujore e përfitoni për 2900 Lekë.
 • Garancia e pajisjeve është 4900 Lekë , por për parapagime 12 mujore përfitohet për 2900 Lekë.
 • Të gjitha cmimet kanë të përfshirë TVSH .
 • Të gjitha pagesat janë parapagim.
 • Garancia e paisjeve është e rikthyeshme me mbarimin e kontratës dhe kthimin e paisjeve në gjendje funksionale.
tripleD

Ofertat Digitalb Triple

Përfitoni nga super ofertat e Bleta.Net!

Premium

Premium
 • Internet pa limit
 • Telefoni Fiks Falas
 • Kanalet Digitalb
 • Instalim Falas
lekë 3990 /muaj

Familjare

Familjare
 • Internet pa limit
 • Telefoni Fiks Falas
 • Kanalet Digitalb
 • Instalim Falas
lekë 2290 /muaj

Fillestare

Fillestare
 • Internet pa limit
 • Telefoni Fiks Falas
 • Kanalet Digitalb
 • Instalim Falas
lekë 1790 /muaj

Tarifat Triple Digitalb

AbonimiAbonimiAbonimi
PaketaMujor3 Mujor12 Mujor
Internet 4 Mbps +Fillestare Satelitore1790 Lekë
Internet 8 Mbps +Familjare Tokesore2290 Lekë1990 Lekë1790 Lekë
Internet 10 Mbps+Familjare Satelitore3190 Lekë2990 Lekë2690 Lekë
Internet 20 Mbps +Premium Tokesor3990 Lekë3190 Lekë
Internet 30 Mbps +Premium Satelitor4990 Lekë3990 Lekë
Informacione
 • Kosto e instalimit paguhet vetëm një herë. Vlera e saj ështe 5900 Lekë, por për parapagime 12 mujore e përfitoni për 2900 Lekë.
 • Garancia e pajisjeve është 4900 Lekë , por për parapagime 12 mujore përfitohet për 2900 Lekë.
 • Të gjitha cmimet kanë të përfshirë TVSH .
 • Të gjitha pagesat janë parapagim.
 • Garancia e paisjeve është e rikthyeshme me mbarimin e kontratës dhe kthimin e paisjeve në gjendje funksionale.