Catch Up Tv

Catch-up TV eshte regjistrimi i programeve te drejtperdrejta televizive ne serverin e nje ofruesi IPTV ne menyre qe te mund te shikohet edhe pasi programi te kete mbaruar.

 • Sherbimi Catch-up TV ofrohet per te gjithe klientet tane pa pagese shtese.
 • Kanalet qe kane funksionin Catch-up, kane nje ore prane emrave te tyre.
 • Ne menyre qe te shikoni nje permbajtje te regjistruar me pare duke perdorur funksionin e Catch-up TV , klikoni ne shigjeten e djathte ne telekomanden tuaj per te hapur udhezuesin e televizorit.
 • Pas hapjes se udhezuesit te TV-se do te shihni permbajtjen e disponueshme per funksionin e Catch-up TV me nje pike te verdhe ne te. Zgjidhni permbajtjen e deshiruar dhe shtypni OK ne telekomanden tuaj.
 • Vini re, permbajtja qe nuk eshte e shenuar me nje pike te verdhe nuk eshte akoma e disponueshme per te perdorur funksionin e Catch-up TV.

Kliko ketu per te pare video tutorial per Catch Up TV dhe TimeShift .

Ne cilat kanale funksionon sherbimi Catch-up TV ?

Catch-up TV funksionon ne 58 kanale dhe mund te ktheheni deri ne 3 dite mbrapa.

Lista e kanaleve :

 1. 1 Top Channel
 2. 2 Top Channel HD
 3. 3 Klan TV
 4. 4 Klan TV HD
 5. 5 Vizion Plus
 6. 40 Bang Bang
 7. 41 Cufo TV
 8. 42 Junior TV
 9. 43 Baby TV
 10. 44 Tring Kids
 11. 45 Nickelodeon
 12. 50 Film Aksion
 13. 51 Film Autor
 14. 52 Film Drame
 15. 53 Film Hits
 16. 55 Film Komedi
 17. 56 Film Thriller
 18. 57 Film Nje HD
 19. 58 Film Dy HD
 20. 80 Stinet
 21. 81 T HD
 22. 82 Family HD
 23. 146 SS-7 HD
 24. 140 SS-1 HD
 25. 141 SS-2 HD
 26. 142 SS-3 HD
 27. 143 SS-4 HD
 28. 144 SS-5 HD
 29. 145 SS-6 HD
 30. 400 Tring Super
 31. 401 Tring Action
 32. 402 Tring Life
 33. 403 Tring Comedy
 34. 404 Tring Fantasy
 35. 405 Tring Shqip
 36. 406 JOLLY HD
 37. 420 Tring Tring
 38. 421 Tip TV
 39. 422 Boomerang
 40. 430 Tring 3Plus
 41. 431 Smile
 42. 461 Living
 43. 481 Tring Sport 1
 44. 482 Tring Sport 2
 45. 483 Tring Sport 3
 46. 484 Tring Sport 4
 47. 79 Klan Plus
 48. 152 SS 1 HD
 49. 153 SS 2 HD
 50. 154 SS 3 HD
 51. 155 SS 4 HD
 52. 156 SS 5 HD
 53. 157 SS 6 HD
 54. 158 SS 7 HD
 55. 54 Eurofilm
 56. 78 TDC
 57. 432 Tring International
 58. 37 RTSH Shkolle