section-520b34a
Familje

Ofertat e Internetit

TarifaInstalimiInstalimi
PaketaMujore12 Mujor24 Mujor
20/8 Mbps1160 Lekë2,000 Lekë0 Lekë
50/20 Mbps1,700 Lekë2,000 Lekë0 Lekë
100/30 Mbps1,970 Lekë2,000 Lekë0 Lekë
Informacione
 • Ofertat janë të vlefshme vetëm për klientët e rinj.
 • Në kontratat 24 Mujore instalimi është Falas.
 • Në kontratat 12 Mujore tarifa e instalimit është 2,000 lekë.

Tarifat Internet Fibër

Interneti më i mirë në Shqipëri !

Abonimi
PaketaMujor
20Mbps1290 Lekë
50Mbps1890 Lekë
100Mbps2190 Lekë
Informacione
 • Kosto e instalimit paguhet vetëm një herë. Vlera e saj ështe 1000 Lekë , por për oferta të ndryshme e përfitoni falas.
 • Garancia e routerit Optik Wireless/Telefon është 1000 Lekë , por për oferta të ndryshme e përfitoni falas.
 • Të gjitha cmimet kanë të përfshirë TVSH .
 • Të gjitha pagesat janë parapagim.
 • Garancia e paisjeve është e rikthyeshme me mbarimin e kontratës dhe kthimin e paisjeve në gjendje funksionale.
Familje1
Telefon Fiks

Telefoni Fiks

Ndryshoni mënyren e të komunikuarit, bëhuni pjesë e rrjetit telefonik Bleta Tel me teknologjinë më të fundit dhe telefononi me tarifat më të mira në treg, kontrolloni në cdo kohë konsumin tuaj. 

 Thirrje nga rrjeti Bleta.NetDrejtë rrjetit Bleta.NetDrejtë numrave fiks lokalDrejtë numrave fiks kombetareDrejtë numrave celularë
Tarifat në lekë/min0 Lekë3 Lekë10 Lekë15 Lekë21 Lekë
Lidhje me anë të routerit optik
Shërbime të përfshira
 • Segretari Telefonike - Nuk ndodheni në shtëpi? Ju nuk do të humbni asnjë thirrje, falë shërbimit të sekretarisë telefonike.Tashmë, ju mund të merrni në formën e mesazheve zanore çdo thirrje të humbur.
 • Kontroll i Historikut - Shikoni online, dhe në çdo kohë historikun e cdo telefonate, dhe shpenzimi të kryer nga numri juaj, për nje monitorim absolut të linjës suaj.
 • Identifiko Numrin që të merr - Bleta Telefoni ju lehtëson komunikimin duke bërë të mundur që ju të shihni numrat fiks apo celularë që ju telefonojnë.
 • Transferimi i Thirrjeve - Në rast se nuk dëshironi të humbisni asnjë telefonatë, kur jeni me pushime, tashmë ju mund të transferoni çdo thirrje që vjen në drejtim të numrit tuaj Bleta drejt numrit celular.
 • Sherbim Fax - Të njëjtin numër Bleta mund ta përdorni edhe për të marrë apo dërguar Fax-e.
 • Opsioni Call Waiting - Nëse jeni duke folur dhe ju vjen një telefonatë tjetër ju do të njoftoheni dhe nuk do ta humbisni.