section-520b34a
section-4ed0e27

Formë kontakti për biznese

✶   Zgjidhni sherbimet qe deshironi dhe ne ju sjellim ne email nje pakete te personalizuar per binzesin tuaj

Zgjidhni vetëm shërbimet që dëshironi të merrni nga Bleta sh.p.k. .

Shembull : https://example.com/

Zgjidh shpejtësine e dëshiruar ne rastin kur nuk deshironi Internet te dedikuar .

Kjo fushe mund te perdoret per te kerkuar sherbime te cilat ju i deshironi por ne nuk i kemi shenuar me lart , apo per infomacione shtesë.

Plans
Zgjidh

Paketën Tënde Të Biznesit

Suksesi juaj është edhe i joni !

Premium

Premium
  • Internet pa limit
  • Shërbim Teknik
  • Suport Online

Avancuar

Avancuar
  • Internet pa limit
  • Shërbim Teknik
  • Suport Online

Bazë

Bazë
  • Internet pa limit
  • Shërbim Teknik
  • Suport Online
Sherbimet Biznes

SHËRBIMET PËR BIZNESE

8054

Internet i Dedikuar

Akses në internet me shpejtësi simetrike dhe të garantuara. Përparesi trafiku, Cilësi shërbimi (QoS), Firewall.

8056

Sisteme Monitorimi

Kontrolloni teknologjinë e përdorur nga kompania juaj për të analizuar punën dhe performancën e tyre.

8059

Telefoni VoIP

Një telefon VoIP përdor teknologji të zërit mbi IP për vendosjen dhe transmetimin e telefonatave përmes një rrjeti IP .

8062

Leased Lines

Është një qark privat dy ose më shumë simetrik i telekomunikacioneve ndërmjet dy ose më shumë lokacioneve .

8065

Data Transfer

Lidhje në rrjet protokolli ethernet, layer 2, për kompani që kanë 2 ose më shumë pika biznesi të shpërndara.

8068

Sisteme sigurie

Në varësi të nevojave të biznesit tuaj, ju mund të zgjidhni një nga sistemet tona të sigurisë për biznesin që ju keni.

8070

Dark Fibër

Një fibër e errët është një fibër optike e papërdorur, e disponueshme për përdorim në komunikimin me fibra optike.

8073

Web Hosting

Jepini biznesit tuaj një emër në internet, Mbani faqet dhe të dhënat tuaja në serverat tonë Linux dhe Windows.

8076

VPN Connection

Jepini mundësinë biznesit tuaj që të krijojë një lidhje
të sigurt në një rrjet tjetër në internet.

8079

Centrale PBX

Niveli më i lartë i komunikimit në protokollin IP, Reduktoni kostot e telefonisë për biznesin tuaj. Centrale Telefonike.

8082

Shërbime IT

Ne ju mirëmbajmë të gjitha paisjet hardware, rrjetin dhe aplikacionet e ndryshme që keni në biznesin tuaj.

8085

Web Design

Dëshironi një web faqe për biznesin tuaj ? Ne dizenjojmë dhe mirëmbajmë faqen e web-it     për ju .