section-58ac0cf

SHËRBIME PËR BIZNESIN

Cilësi, Shpejtësi, Korrektësi

Bleta sh.p.k është themeluar në vitin 2006, me një experiencë shumë vjecare në fushën e telekomunikacionit dhe të teknologjisë së
informacionit. Me një staf të kualifikuar inxhinierësh diplomuar brenda dhe jashtë vendit me përvoje në sistemet dhe strukturat industriale të teknologjisë , Bleta sh.p.k është shoqeria më e madhe në Qytetin e Durrësit për shërbimet e telekomunikacionit dhe renditet në 5 shoqëritë me
kryesore në Shqipëri në këtë fushë. Ne jemi operatori i parë i telekomunikacionit i cili filloi të ofronte shërbimet me fibër optike në shtëpi. Me mijëra janë klientët dhe me qindra bizneset të cilët na kanë zgjedhur dhe besuar për vite me rradhë. Bleta sot përdor teknologjitë me moderne të telekomunikacionit me fibër optike dhe bashkëpunojmë me partenerë të besuar si Cisco, Huawei, HP, IBM, Mikrotik, Infomir, etj..

Vëmendjen më të madhe ia kushtojmë kujdesit ndaj klientit duke ofruar cilësi, shpejtësi dhe korrektësi maksimale.

Data Center–ri ynë është një ambient në gjendje për të mbajtur serverat dhe aparaturat tona në të gjithë sigurinë duke garantuar lidhjen ne Internet në nivelet maksimale të tregut në të cilin operojmë.

Kemi ndërtuar punën tonë duke u bazuar tek karakteristikat dhe vlerat e vendit ku operojmë, për të ngritur e zhvilluar shërbime të përshtatura për të. Gjithashtu duke u munduar në të njëjtën kohë për të qenë në shërbim edhe të zhvillimit të vendit.

Shërbimet e Bleta sh.p.k janë zhvilluar për të garantuar një përgjigjje ndaj nevojave të komunikimit në territorin ku operojmë, duke i ofruar privateve, profesionistëve , shoqërive të mëdha dhe enteve shtetërore zgjidhje në nivelet maksimale të teknologjisë.

Na jepni ne mundesine te bejme punen tone duke ju lehtesuar biznesin tuaj!

section-ea35d1e
• Merrni maksimumin nga lidhja juaj ne internet
• Internet me teknologjine me moderne te fibrave optike
• Shpejtesi e garantuar 100% e pandryshueshme dhe simetrike
• Adresa IP publike dhe statike
• Perparesi trafiku ne routerat tone, pa vonesa
• Cilesi sherbimi (QoS) e garantuar
• Firewall per mbrojtje nga sulmet kibernetike
• Suport i garantuar, i shpejte dhe me prioritet
• Sherbimi me inovativ dhe modern i televizionit
• Televizion interaktiv
• Vendosni ju cfare dhe kur do te shikoni
• Shikoni ne disa paisje njekohesisht: Smart TV, Laptop, Kompiuter, Tablet, Smart Phone
• VOD(Video sipas kerkeses), Librari me filma, dokumentare, sporte etj..
• Regjistroni programet qe shikoni
• Funksione si timeshift, catchup tv ju mundesojne te shikoni programet e humbura
• Record, Pause, Rewind programin qe po shikoni
• Liste pafund kanalesh ne cilesine maksimale dhe formatin HD
• Paketa Digitalb, Tring dhe kanale nderkombetare
• Sherbim telefonie VoIP
• Teknologjia me modern e komunikimit audio dhe video
• Komunikoni nga telefoni normal, telefon VoIP, smart phone apo kompiuter
• Segretari e personalizuar
• Regjistroni thirrjet e mara per te mos i humbur
• Kontrolloni ne kohe reale balancen tuaj
• Tarifa shume favorizuese
• Komunikim Falas Brenda rrjetit
• Lidhni biznesin tuaj ne rrjet
• Nese keni dy ose me shume pika lidhini ato me njera tjetren, panvaresisht vendodhjes gjeografike
• Transmetim te dhenash, dokumenta, foto, audio, video, komunikim IP, etj..
• Komunikim sipas standartit Ethernet ne Layer 2
• Cilesi sherbimi (QoS) e garantuar
• Lidhuni me partneret tuaj ne menyre te sigurte
• Krijoni nje rrjet tuajin virtual mbi internet
• Kontrolloni, monitoroni biznesin tuaj nga kudo qe te ndodheni ne menyre te sigurte
• Lidhuni ne VPN dhe tejkaloni kufizimet gjeografike
• Protokollet me te sigurta te komunikimit PPTP, L2TP/Ipsec, SSTP, IKEv2, etj..
BITSTREAM
• Ne ju ofrojme rrjetin tone te fibrave optike per te ofruar sherbimet tuaja.
• Mund te merrni ne perdorim rrjetin ne OLT, Layer 2, Layer 3
• Standarte komunikimi

DARK FIBER
• Perdorni fibrat tona optike tokesore per nevojat tuaja.
• Kapacitete te ndryshme sipas kerkeses
• Fibra te certifikuara
WEB DESIGN
• Deshironi nje faqe ne internet per te reklamuar biznesin tuaj?
• Ne projektojme, realizojme dhe mirembajme faqen per ju.
• Realizojme projekte te ndryshme nga faqet e thjeshta deri tek portalet apo site-t e-commerce

WEB HOSTING
• Keni faqen apo siti-n tuaj te ndertuar?
• Ne mund tjua mbajme ate ne serverat tone te sigurt.
• Performance dhe Shpejtesi ne internet
• Siguroni dhe Monitoroni biznesin tuaj me sistemet me moderne te sigurise.
• Sisteme monitorimi, vezhgimi me kamera te teknologjive me te fundit nga HD deri tek 4K
• Sensor dyersh, dritaresh, levizje ju njoftojne ne kohe reale per cdo problem
• Ruani biznesin tuaj nga zjarri dhe permbytjet
• Ruani te dhenat ne Cloud, jeni gjithmone me te sigurt per regjistrimet
• Kontrolloni cdo gje nga telefoni apo tableti i juaj
• Sistemi kontrolli aksesi per stafin tuaj, kush hyn, kur hyn, me shenja gishtash, me karte, me kod etj..
• Sistemi juaj privat i komunikimit
• Komunikoni Brenda kompanise tuaj pa kosto
• Kontrolloni cdo komunikim jashte kompanise dhe ulni kostot
• Krijoni perdorues pa limit me teknologjine VoIP
• Shtoini sherbime sistemit tuaj si transferim thirrje, segretari telefonie, regjistrim bisedash, kontroll trafiku, menu interaktive
• Lidhuni nga kudo nepermjet internetit sikur te ishit ne tavolinen tuaj, komunikoni nga celulari, kompiuteri, tablet pa kosto extra
• Provoni centralin ne Cloud falas dhe pa asnje koshto shtese
• Asistence per zgjidhjen e problemeve ne fushen e teknlogjise se informacionit
• Zgjidhje e problemeve te ndryshme si bllokim sistemi, humbje te dhenash, presence virusesh etj..
• Instalim dhe konfigurim I aparaturave te reja hardware si printer, skaner, modem, router, etj..
• Mirembajtje e programeve te ndryshme si sistem operativ, outlook, etj..
• Projektim, realizim dhe mirembajtje te rrjeteve kompiuterike ne teknologji te ndryshme si fiber, lan, wireless, coax etj..
• Konsulence informatike, keshillim dhe sugjerime per cdo kerkese apo nevoje te klientit
• Bejeni biznesin tuaj te “zgjuar”
• Monitoroni dhe kontrolloni cdo gje nga telefoni juaj si dritat, prizat, dyert, dritaret, temperature
• Ruhuni nga zjarri apo permbytjet
• Brava automatike dhe inteligjente komandohen nga telefoni
• Zile me kamer dhe mikrofon te integruar
• Kamera profesionale komandohen nga telefoni
• Rrini te qete dhe nderkohe kurseni