section-2b2ad70

Karakteristika të dobishme  të IPTV që ne ofrojmë

sherbim IPTV - BletaNet
Televizion me ane te IPTV

 

 • Suporton HEVC

  Kutia e montuar luan skedarët e ngjeshur me HEVC. Kjo do të thotë se ngarkesa e rrjetit do të jetë më e ulët, madje edhe kur shpërndan përmbajtje me cilësi të lartë.

 • Komfort Total

  Telekomanda lejon menaxhimin jo vetëm të IPTV, por edhe funksionimin e pajisjeve të tjera. Ju mund të lidhni një tastierë wireless dhe mouse përmes një porte USB për më shumë komoditet kur përdorni IPTV-në.

 • Suporton video 3D

  Kutia e skedave luan grafikë të avancuar 2D dhe 3D me mbështetjen OpenGL ES 2.0.

 • E përshtatshme me çdo sistem televiziv

  IPTV mund të lidhet edhe me kabllo HDMI dhe RCA.

 

 • Performancë e lartë

  Procesor modern me performancë të lartë në chipset BCM75839 dhe 512MB RAM është mjaft i mirë për të rishikuar video me cilësi të lartë.

 • Cilësi e lartë e zërit dhe imazhit

  Dalja audio S / PDIF (opsionale) lejon lidhjen e një sistemi shumëkanalësh të lartë në kutinë e IPTV (Internet Protocol television). HDMI 1.4b siguron cilësinë më të lartë të zërit dhe imazhit.

 • Siguri

  IPTV që ne ofrojmë është aprovuar me certifikata CE, FCC dhe EAC që garantojnë cilësinë dhe pajtueshmërinë e tyre me standardet ndërkombëtare.

 • Administrim i lehtë

  IPTV mund të instalohet, operohet dhe monitorohet përmes një API të JavaScript.