section-520b34a
internet

Ofertat e Internetit

AbonimiAbonimiAbonimiAbonimi
PaketaMujor4 Muaj+1Dhuratë9 Muaj+3Dhuratë12 Muaj+5Dhuratë
20Mbps1290 Lekë1032 Lekë968 Lekë911 Lekë
50Mbps1890 Lekë1512 Lekë1418 Lekë1334 Lekë
100Mbps2190 Lekë1752 Lekë1643 Lekë1546 Lekë
OfertatTring
Përfito nga

Ofertat e Tring Triple

Bëhuni gati për më shumë potencial, më shumë mundësi dhe më shumë nga gjithçka që prisni nga ofruesi i shërbimit tuaj të televizionit .

Kjo oferte eshte e vlefshme vetem per klientet e rinj!
AbonimiAbonimiAbonimiAbonimi
Paketa Mujor4 Muaj + 1 Dhurate9 Muaj + 3 Dhurate12 Muaj + 5 Dhurate
Internet 20 Mbps + Tring Familjare1590 Lekë1272 Lekë1193 Lekë1122 Lekë
Internet 50 Mbps + Tring Familjare2090 Lekë1672 Lekë1568 Lekë1475 Lekë
Internet 20 Mbps + Tring i Plote1790 Lekë1432 Lekë1343 Lekë1264 Lekë
Internet 50 Mbps + Tring Premium2290 Lekë1832 Lekë1718 Lekë1616 Lekë
Internet 100 Mbps + Tring i Plote + Seria A2690 Lekë2152 Lekë2018 Lekë1899 Lekë

 

Fillestare

Fillestare
 • 12 muaj
 • 20 Mbps
 • Internet pa limit
 • Instalim Falas
Leke 1790 /muaj

Familjare

Familjare
 • 12 muaj abonim
 • 30 Mbps
 • Internet pa limit
 • Instalim Falas
Leke 1990 /muaj

Premium

Premium
 • 12 muaj abonim
 • 100 Mbps
 • Internet pa limit
 • Instalim Falas
Leke 2990 /muaj
OfertatDigitalb
Përfito nga

Ofertat e Digitalb Triple

Bëhuni gati për më shumë potencial, më shumë mundësi dhe më shumë nga gjithçka që prisni nga ofruesi i shërbimit tuaj të televizionit .

Fillestare

Fillestare
 • 10 Mbps
 • Internet pa limit
 • Instalim 2900 Leke
 • Garanci 2900 Leke
lekë 1790 /muaj

Familjare

Familjare
 • 20 Mbps
 • Internet pa limit
 • Instalim 2900 Leke
 • Garanci 2900 Leke
lekë 2290 /muaj

Premium

Premium
 • 50 Mbps
 • Internet pa limit
 • Instalim 2900 Leke
 • Garanci 2900 Leke
lekë 3990 /muaj