IPTV

Televizion

Shikoni kanalet tuaja të preferuara në platformat e Tring dhe Digitalb .

Lidhja deri në shtëpinë tuaj realizohet me anë të Fibrës Optike.
Platformë për të gjithë familjen tuaj .

8088
Mos humbisni asnjë program
Tashmë është e mundur që të regjistroni programin tuaj të preferuar nga kanalet që Bleta.Net ofron . Mjafton të lidhni një USB me IPTV-në dhe të caktoni kohën se kur do të regjistrohet programi .

Lexo më shumë . . .

IPTV - Bleta Net
8089
Kanalet e preferuara
Lista e kanaleve të preferuara në IPTV zgjidhen nga përdoruesi i IPTV për të mundësuar kërkim më të shpejtë të tyre. Të dhënat e kanaleve të preferuara ruhen në memorien flash të IPTV, në të dhënat e përdoruesit.

Lexo më shumë . . .

Tring

Tarifat Tring TV

AbonimiAbonimiAbonimi
PaketaMujor3 Mujor12 Mujor
Tring Familjare800 Lekë2400 Lekë9600 Lekë 
Tring Premium1600 Lekë4500 Lekë14900 Lekë
Informacione
  • Kosto e instalimit paguhet vetëm një herë. Vlera e saj ështe 5900 Lekë , por për parapagime 12 mujore e përfitoni për 2900 Lekë.
  • Garancia e pajisjeve është 5900 Lekë , por për parapagime 12 mujore përfitohet për 2900 Lekë.
  • Të gjitha cmimet kanë të përfshirë TVSH .
  • Të gjitha pagesat janë parapagim.
  • Garancia e paisjeve është e rikthyeshme me mbarimin e kontratës dhe kthimin e paisjeve në gjendje funksionale.
Digitalb

Tarifat Digitalb TV

AbonimiAbonimiAbonimi
PaketaMujor3 Mujor12 Mujor
Fillestare Satelitore1150 Lekë3280 Lekë9480 Lekë
Familjare Tokesore1290 Lekë3480 Lekë11990 Lekë
Familjare Satelitore1990 Lekë5600 Lekë18990 Lekë
Premium Tokesor7670 Lekë25990 Lekë
Premium Satelitor9400 Lekë31990 Lekë
Informacione
  • Kosto e instalimit paguhet vetëm një herë. Vlera e saj ështe 5900 Lekë , por për parapagime 12 mujore e përfitoni për 2900 Lekë.
  • Garancia e pajisjeve është 5900 Lekë , por për parapagime 12 mujore përfitohet për 2900 Lekë.
  • Të gjitha cmimet kanë të përfshirë TVSH .
  • Të gjitha pagesat janë parapagim.
  • Garancia e paisjeve është e rikthyeshme me mbarimin e kontratës dhe kthimin e paisjeve në gjendje funksionale.
Kanalet
Disa nga

Kanalet

televizion vizion-plus
televizion Iptv
televizion tring_living
televizion Iptv
televizion Iptv
televizion Iptv
televizion Iptv
televizion Iptv
televizion Iptv
kanalet televizive
EXP-Natyra
televizion Iptv