OfertatTring
Përfito nga

Ofertat e Tring Triple

Bëhuni gati për më shumë potencial, më shumë mundësi dhe më shumë nga gjithçka që prisni nga ofruesi i shërbimit tuaj të televizionit .

Start TV M

Start TV M
 • 24 muaj abonim
 • 50/25 Mbps
 • Internet pa limit
 • Instalim Falas
Leke 1790 /muaj

Advanced TV L

Advanced TV L
 • 24 muaj abonim
 • 100/40 Mbps
 • Internet pa limit
 • Instalim Falas
Leke 2590 /muaj

Advanced TV XXL

Advanced TV XXL
 • 24 muaj abonim
 • 500/100 Mbps
 • Internet pa limit
 • Instalim Falas
Leke 4390 /muaj
tripleT

Tarifat Triple Tring

AbonimiInstalimInstalim
PaketaMujor12 Mujor24 Mujor
Start TV M (50/25 Mbps)1,790 Lekë4,000 Lekë0 Lekë
Start TV L (100/40 Mbps)1,990 Lekë4,000 Lekë0 Lekë
Advanced TV M (50/25 Mbps)2,390 Lekë4,000 Lekë0 Lekë
Advanced TV L (100/40 Mbps)2,590 Lekë4,000 Lekë0 Lekë
Advanced TV XL (300/70 Mbps)3,490 Lekë4,000 Lekë0 Lekë
Advanced TV XXL (500/100 Mbps)4,390 Lekë4,000 Lekë0 Lekë
Informacione
 • Kosto e instalimit paguhet vetëm një herë. Vlera e saj ështe 4000 Lekë, por për parapagime 24 mujore e përfitoni Falas.
 • Të gjitha cmimet kanë të përfshirë TVSH .
 • Të gjitha pagesat janë parapagim.