section-ba4b7c2

Privacy Policy

Data e hyrjes ne fuqi: 20-11-2020

Privatesia juaj eshte e rendesishme per ne

Bleta.Net ndodhet ne:

Bleta.Net
Rruga Taulantia Lagjia 1 Durres
, Shqiperi

Eshte politike e Bleta.Net te respektoje privatesinë tuaj ne lidhje me çdo informacion qe ne mund te mbledhim ndersa ju veproni ne faqen tone te internetit. Kjo Politike e Privatesise zbatohet per bleta.net (këtu e tutje, "ne", ose "bleta.net"). Ne respektojme privatesine tuaj dhe jemi te perkushtuar per te mbrojtur informacionin personal te identifikueshem qe mund te na ofroni permes faqes sone ne internet. Ne kemi miratuar kete politike te privatesise ("Politika e Privatesise") per te shpjeguar se çfare informacioni mund te mblidhet ne Uebfaqen tone, si i perdorim keto informacione dhe ne çfare rrethanash mund t'ua zbulojme informacionin paleve te treta. Kjo Politike e Privatesise zbatohet vetem per informacionin qe mbledhim permes Uebfaqes dhe nuk vlen per mbledhjen tone te informacionit nga burime te tjera.

Kjo Politike e Privatesise, se bashku me Kushtet e sherbimit te postuara ne Uebfaqen tone, percaktojne rregullat dhe politikat e pergjithshme qe rregullojne perdorimin tuaj te Uebfaqes sone. Ne varesi te aktiviteteve tuaja kur vizitoni Uebfaqen tone, mund t'ju kerkohet te bini dakord per kushte shtese te sherbimit.

Permbajtja

Klikoni me poshte per te shkuar ne ndonje pjese te kesaj politike te privatesise

  1. Informacioni Personal-Identifikues
  2. Siguria
  3. Cookies
  4. Ndryshimet e Politikes se Privatesise
  5. Informacioni i Kontaktit & Credit

1. Informacioni Personal-Identifikues

Vizitore te caktuar ne faqet e internetit te Bleta.Net zgjedhin te bashkeveprojne me Bleta.Net ne menyra qe kerkojne qe Bleta.Net te mbledhe informacione identifikuese personale. Sasia dhe lloji i informacionit qe mbledh Bleta.Net varet nga natyra e nderveprimit. Per shembull, ne u kerkojme vizitoreve qe bisedojne ne chat ne https://bleta.net te japin një emer (emer kontrate), adresen e email-it dhe numrin e telefonit.

Kthehu tek permbajtja

2. Siguria

Siguria e Informacionit tuaj Personal eshte e rendesishme per ne, por mos harroni se asnje metode e transmetimit ne Internet, ose metoda e ruajtjes elektronike nuk eshte 100% e sigurt. Ndersa perpiqemi te perdorim mjete te pranueshme komerciale per te mbrojtur Informacionin tuaj Personal, ne nuk mund te garantojme sigurine absolute te tij.

Kthehu tek permbajtja

3. Cookies

Per te pasuruar dhe persosur pervojen tuaj ne internet, Bleta.Net perdor "Cookies", teknologji dhe sherbime te ngjashme te ofruara nga te tjeret per te shfaqur permbajtje te personalizuar dhe per te ruajtur preferencat tuaja ne kompjuterin tuaj.

Cookie eshte nje varg informacioni qe nje uebfaqe ruan ne kompjuterin e nje vizitori dhe qe shfletuesi i vizitorit i ofron faqes ne internet sa here qe vizitori kthehet. Bleta.Net perdor cookies per te ndihmuar Bleta.Net te identifikoje dhe gjurmoje vizitoret, perdorimin e tyre te https://bleta.net dhe preferencat e tyre te hyrjes ne faqen e internetit. Vizitorët e Bleta.Net te cilet nuk deshirojne te vendosin cookies ne kompjuteret e tyre duhet te vendosin qe shfletuesit e tyre te refuzojne cookies perpara se te perdorin faqet e internetit te Bleta.Net, me pengesen qe veçori te caktuara te faqeve te internetit te Bleta.Net mund te mos funksionojne siç duhet pa ndihmen e cookies.

Duke vazhduar te lundroni ne faqen tone te internetit pa ndryshuar cilesimet e cookie-t, ju pranoni perdorimin e cookies te Bleta.Net.

Kthehu tek permbajtja

4. Ndryshimet e Politikes se privatesise

Megjithese shumica e ndryshimeve ka te ngjare te jene te vogla, Bleta.Net mund te ndryshoje politiken e saj te privatesise here pas here, dhe ne diskrecionin e vetem te Bleta.Net. Bleta.Net inkurajon vizitoret qe te kontrollojne shpesh kete faqe per çdo ndryshim ne Politiken e saj te Privatesise. Perdorimi juaj i vazhdueshem i kesaj faqe pas çdo ndryshimi ne kete Politike te Privatesise do te perbeje pranimin tuaj te ketij ndryshimi.

Kthehu tek permbajtja