internet ne shtepi

Keni nevoje per ndihme ? Na shkruani ne chat .

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni në chat 🌐www.bleta.net dhe në nr : +355 52 800 808 & +355 69 405 9755 për të gjitha pyetjet, kërkesat apo shqetësimet tuaja apo edhe për t’u informuar për ofertat më të fundit te internetit ne shtepi.🎁

Zgjidh shpejtësinë e internetit që të duhet ose merr 3 shërbime me super çmim duke u bëre pjesë e paketave Triple.

Shërbimet që ne ofrojmë në paketat TRIPLE:

• Internet Fibër (Internet pa limit)
• Televizion : Digitalb ose Tring
• Telefon Fiks

Lidhu me fuqinë e fibrës !