A e dini se ndarja e fjalëkalimeve të WiFi, përveç problemeve të tjera, mund të ulë shpejtësinë e internetit tuaj?

ndarja e fjalekalimeve te wifi me te tjeret , mund te ule shpejtesine e internetit tuaj
Admin

A e dini se ndarja e fjalëkalimeve të WiFi, përveç problemeve të tjera, mund të ulë shpejtësinë e internetit tuaj?

Secili router ka një kufi në numrin e përdoruesve që mund të lidhen në të njëjtën kohë dhe një specifikim teknik se sa megabit jep.

Prandaj, përveç që të mësoni për këtë specifikim teknik , duhet të shqetësoheni se sa pajisje dhe sa përdorues janë të lidhur në të njëjtën kohë ne wireless-in tuaj, në mënyrë që të mos ndikojnë në cilësinë e shërbimit tuaj të kontraktuar.

Biznes Internet Fibër