Dhjetori sjell Festat , Bleta.net sjell ofertat!

Dhjetori sjell Festat , Bleta.net sjell ofertat!🎉

Zbulo oferten qe te pershtatet me mire , duke filluar nga 1190 Leke. 🎁
Perfitoni me shume shpejtesi interneti dhe muaj Falas ne çdo pakete te zgjedhur.
Per te mesuar me shume rreth paketave : Internet Fiber , Televizion Tring ose Digitalb , Telefonit Fix ose te kombinimit te ketyre sherbimeve ne nje pakete te vetme, vizitoni faqen tone www.bleta.net , kaloni nga dyqanet tona ose na telefononi ne nr : + 355 52 800 808 .
#superoferta #oferta #internet #television #telefoni #fiberoptic #festa #lidhumefuqineefibres

Internet ne shqiperi , internet ne durres

Kushtet atmosferike nuk ndikojne ne shpejtesine e internetit

Disa ofrues te sherbimit te internetit tani ofrojne nje lidhje me te shpejte me ane te kabllove me fibra optike. Ne dallim nga telat metalike, kabllot me fibra optike perdorin impulse drite per te transmetuar informacionin. Kjo i ben ata me pak te ndjeshem ndaj shume fenomeneve natyrore qe prekin ADSL ose linjat kabllovike .

Gjithashtu ndodh qe telat e bakrit te shkurtohen ose te prishen per shkak te nxehtesise ose te ftohtit ekstrem. Nderkohe, fibrat optike nuk vijne me kete rrezik pasi ato nuk mbajne energji elektrike, por dergojne drite.

Kjo do te thote qe aftesia e fibrave optike per te transmetuar te dhena nuk ndikohet nga temperatura.

Te gjithe ONLINE pergjithmon! Me Bleta.Net fiber optike ju garantojme nje lidhje interneti te qendrueshme dhe te shpejte!

Te gjithe ONLINE pergjithmon! Me Bleta.Net fiber optike ju garantojme nje lidhje interneti te qendrueshme dhe te shpejte!

Te gjithe ONLINE pergjithmon!

Me Bleta.Net fiber optike ju garantojme nje lidhje interneti te qendrueshme dhe te shpejte!

Bleta.net ka realizuar prej vitit 2010 nje rrjet te gjithin me fibra optike per te ofruar sherbimet kryesore si : Internet, Televizion, Telefoni. Sherbimi Internet Fiber ne shtepi ofrohet duke u bazuar ne topologjine FTTH dhe teknologjine PON.
Bleta.net ka ofruar sherbimin e Internetit ne Durres qe prej vitit 2006.

Sherbimi i Internetit ne Shqiperi ka marre nje perdorim masiv ashtu si ne te gjitha vendet e botes dhe per kete kerkohen teknologji moderne dhe cilesore , per kete arsye ne kemi investuar ne fibrat optike.

Per te ofruar Internet ne Durres kemi shtrire mbi 800 km fibra optike.

Shërbimet me Fibër Optike mund të bëjnë një ndryshim të madh për biznesin tuaj

Sherbimet me Fiber Optike mund te bejne nje ndryshim te madh per biznesin tuaj

Sherbimet me Fiber Optike mund te bejne nje ndryshim te madh per biznesin tuaj.

Lidhja me nje operator i cili ofron internet me fibra optike mund te ndryshoje menyren e te berit biznes. Kapaciteti i nje rrjeti me fibra optike eshte i jashtezakonshem. Mund t’ju ndihmoje te zhvilloni biznesin kudo ne bote pa probleme. Operatori i duhur i internetit me fibra optike mund t’ju ndihmoje te qendroni te lidhur, te transferoni te dhena dhe te keni mjetet e komunikimit qe ju nevojiten per biznesin tuaj.

E ardhmja eshte tani dhe eshte koha qe biznesi juaj te shfrytezoje fuqine e rrjetit te fibrave optike. Imagjinoni qe te mos shqetesoheni per nderprerjet, vonesat ne transferimin e te dhenave ose thirrjet e nderprera. Nje rrjet me fibra optike mund t’i beje te gjitha te mundshme.

Sa shpejt?

Interneti me fibra optike mund te jete shume here me i shpejte sesa transmetimi tradicional i telit te bakrit. Nje fiber optike ka fuqine te transmetoje mbi treqind mije thirrje zanore njekohesisht dhe te transmetoje mbi nentedhjete mije stacione televizive. Mund te barte sasi te jashtezakonshme te te dhenave menjehere. Kapaciteti i fibrave eshte i tille qe nje rajon i tere mund te perdore vetem nje pjese te vogel te kabllove me fibra optike dhe akoma do te kete kapacitet.

Nuk ka me vonesa

Sa me larg qe marresi te jete nga switch-i qe ofron sherbimin e internetit, aq me i ngadalte do te jete sherbimi. Me kabllo me fibra optike pa marre parasysh se sa larg eshte perdoruesi nga switch-i, ata nuk perjetojne vonesa, sherbim te ngadalte dhe çeshtje te tjera qe shoqerohen me sherbimin e internetit me tela bakri. Nje operator i internetit me fibra optike i mban bizneset te lidhura , duke ofruar komunikim te shpejte, transferimin e te dhenave dhe sherbimin e besueshem te internetit.

Vala e se Ardhmes

Instalimet e bakrit kane pasur pjesen e tyre te kohes per te provuar veten. Tani eshte koha per ndryshim ne nje rrjet me te besueshem qe transmeton te dhena me shpejtesine e drites.

internet ne durres

Mos u merzit me nga shpejtesia e internetit ! Merr internet ne shtepi (FTTH) tani .

Mos u mërzit më nga shpejtësia e internetit ! Merr internet në shtëpi (FTTH) TANI . Bleta.net punon me teknologjinë GPON FTTH , teknologjia më e përparuar deri më tani. Ne përdorim 100% fibër optike, nga fillimi deri në shtëpinë tuaj, gjë e cila na lejon të sigurojmë internet përmes DRITËS me shpejtësi të lartë dhe pa humbje të të dhënave!

#biznesenedurres#durres#fiberoptics#internet#highspeed#highspeedinternet#television#wifi#wireless#lidhumefuqineefibres