zona e mbulimit me fiber optike

Më shumë se 800 km Fibër Optike

Bleta.net ka realizuar prej vitit 2010 një rrjet të gjithin me fibra optike për të ofruar shërbimet kryesore si : Internet, Televizion, Telefoni. Shërbimi Internet Fibër në shtëpi ofrohet duke u bazuar në topologjinë FTTH dhe teknologjinë PON.
Bleta.net ka ofruar shërbimin e Internetit në Durrës që prej vitit 2006.

Shërbimi i Internetit në Shqipëri ka marrë një përdorim masiv ashtu si në të gjitha vendet e botës dhe për këtë këkohen teknologji moderne dhe cilësore , për këtë arsye ne kemi investuar në fibrat optike.

Për të ofruar Internet në Durrës kemi shtrirë mbi 800 km fibra optike.

oferte tring tv plus internet fiber

Super Ofertë – Tring Triple

Përfitoni 30% zbritje në paketat TRING TRIPLE . 🚀🖥📞

Shërbimet që ne ofrojmë në paketat TRIPLE :

• Internet Fibër (internet pa limit)
• Televizion : Digitalb ose Tring
• Telefon Fiks

Lidhu me fuqinë e fibrës !