keni probleme me lidhjen ne internet

Keni probleme me lidhjen në Internet?

Ndiqni këto këshilla para se të telefononi!

– Kontrolloni nëse LED-et (dritat) e pajisjes janë ndezur;

– Kontrolloni nëse pagesa juaj mujore është bërë;

– Konfirmoni që të gjithë kabllot janë të lidhur në mënyrë korrekte;

– Provoni të lidheni në internet me një kompjuter ose celular tjetër;

– Shkëputni pajisjet nga priza, prisni disa sekonda dhe ndizni përsëri;

– Në rast stuhie me rrufe dhe luhatje të energjisë, fikni pajisjet menjëherë për të shmangur dëmtimet.

– Nëse problemi vazhdon, telefononi suportin tonë në numrat : +355 52 800808 ose +355 69 405 9755.

Internet me fiber optike

Internet Fibër

Kur bëhet fjalë për internetin në shtëpi, mund ta gjeni veten të humbur pasi ka kaq shumë mundësi, dhe është e mundur që shumë shpejt të hutoheni nga zgjedhjet e ndryshme që keni në dispozicion. Duket sikur kompanitë e internetit po shfaqen kudo, gjë që mund t’iu bëjë të pyesni se cili opsion është më i miri për ju dhe nevojat tuaja të lidhjes. Më poshtë po ju listojmë përfitimet e zgjedhjes së internetit me fibër optike mbi opsionet e tjera siç është interneti kabllor.

• Shpejtësia – Kur zgjidhni shërbime me fibër optike, shpejtësia e internetit tuaj do të rritet ndjeshëm.

• Siguri – Lloji i linjave përmes të cilave po kalojnë të dhënat tuaja mund të rrezikohet lehtë. Por rrjetet e bëra nga fibrat optike zvogëlojnë rrezatimin, që do të thotë se është pothuajse e pamundur të rrezikohet informacioni i përdoruesit. Kjo do të thotë që interneti juaj në shtëpi do të jetë më i sigurt nga hakerat dhe të personat e tjerë që përpiqen të vjedhin informacionin tuaj.

• Kosto – Kostoja për kabllo me fibra ka rënë me kalimin e viteve, që do të thotë se kjo është zgjidhja më e mirë për konsumatorët që kërkojnë instalim të ri. Shërbimet dhe shpejtësia që ofron ky kabllo e bën këtë opsionin më të përballueshëm pa sakrifikuar cilësinë.

• Seriozitet – Përdorimi i shërbimeve fibër optike siguron që lidhja të mos jetë problem. Transmetimi i të dhënave do të jetë vazhdimisht i shpejtë kur përdoret interneti fibrër. Kjo do të thotë që shërbimi juaj do të jetë i disponueshëm në çdo kohë të ditës.

Nëse dëshironi shpejtësi dhe besueshmëri me internetin tuaj në shtëpi, atëherë zgjedhja e fibrës optike do të ishte një zgjedhje mjaft e mirë.

oferte tring tv plus internet fiber

Super Ofertë – Tring Triple

Përfitoni 30% zbritje në paketat TRING TRIPLE . 🚀🖥📞

Shërbimet që ne ofrojmë në paketat TRIPLE :

• Internet Fibër (internet pa limit)
• Televizion : Digitalb ose Tring
• Telefon Fiks

Lidhu me fuqinë e fibrës !

siguria e kompjuterit

Siguria e Kompjuterit.

Ka shumë të ngjarë që në kompjuterin tuaj personal të regjistrohet shumica e të dhënave tuaja dhe, përmes tij, të keni qasje në e-mail, rrjete sociale si dhe të kryeni transaksione bankare dhe tregtare. Për këtë arsye, mbajtja e tij është e domosdoshme për t’u mbrojtur nga rreziqet e përdorimit të internetit.

Përveç kësaj, duke e mbajtur të sigurt kompjuterin tuaj, ju zvogëloni shanset që ai të keqpërdoret për aktivitete me qëllim të keq, të tilla si përhapja e spamit, përhapja e “malicious code” dhe pjesëmarrja në sulme të kryera përmes internetit.

Shpesh, sulmuesit janë të interesuar të fitojnë qasje në një numër të madh kompjuterësh, pavarësisht se çfarë janë dhe konfigurimet që ata kanë. Për këtë arsye, të besosh se kompjuteri juaj është i mbrojtur sepse nuk është tërheqës për një sulmues mund të jetë një gabim i madh.

rrit biznesin tend me internet nga bleta net

Zgjero Biznesin tënd me Bleta.net.

Bleta.Net ju ndihmon të lidheni në internet duke ju ofruar shërbime të sigurta dhe të besueshme për biznesin tuaj.
Pse duhet të zgjidhni shërbimin e internetit të ofruar nga Bleta.Net për biznesin tuaj?

• I gjithë rrjeti është i bazuar në Fibër Optike
• Support online
• Rrjet i shpejtë dhe i sigurt
• Shëbim Teknik
• Internet pa limit

SUKSESI JUAJ ËSHTË EDHE I JONI !