faktoret qe ndikojne ne shpejtesie e internetit
Admin

A e dini se shumë produkte elektronike përdorin frekuencën 2.4 GHz, të njëjtën frekuencë të përdorur si parazgjedhje në router?

Për këtë arsye, lenia afër e routerit me këto pajisje ndikon drejtpërdrejt në shpejtësinë e rrjetit tuaj.

Si rezultat, shmangni vendosjen e routerit pranë pajisjeve të tjera, veçanërisht mikrovalëve, telefonave pa kabëll, monitorëve të fëmijëve dhe altoparlantëve Bluetooth.

Uji gjithashtu thith sinjalin, kështu që afërsia me akuariumet duhet të shmanget.

Pasqyrat, metalet dhe sipërfaqet e tjera reflektuese do të shkaktojnë goditjen dhe kthimin e valës, për pasojë ato duhet të jenë larg routerit.

Për t’iu përgjigjur çdo pyetjeje, mund të na telefononi në +355 52 800 808.

Nëse ju pëlqyen këshillat , ndajini me këdo që mendoni se ka nevojë!

Biznes Internet Fibër