internet ne shtepi
Admin

Shërbimi i internetit në Shqipëri ka marrë një përdorim masiv ashtu si në të gjitha vendet e botës dhe për këtë kërkohen teknologji moderne dhe cilësore. Për këtë arsye, për të ofruar internet në shtëpitë apo bizneset tuaja ne kemi investuar në fibrat optike duke ndërtuar një rrjet me 100% FIBËR OPTIKE.

Shërbimi internet në shtëpi ofrohet duke u bazuar në topologjinë FTTH dhe teknologjinë PON.

Deri më sot kemi shtrirë mbi 800 km fibra optike për të ofruar shërbimet kryesore si : internet, televizion, telefoni.

Biznes Internet Fibër