Pse duhet të zgjidhni shërbimet me Fibër Optike të ofruara nga Bleta.net për biznesin tuaj?

sherbime per biznese
Admin

Lidhja me fibër optike mund të japë një avantazh të madh për kompanitë e të gjitha madhësive, veçanërisht organizatat që përdorin cloud për aplikacione ose ruajtje të të dhënave. Fibra e shoqëruar me zë-mbi-IP (VoIP) është një kombinim i fuqishëm për komunikimet e biznesit.

Ne e ndërtuam rrjetin tonë me besueshmëri dhe tepricë si përparësi. Dhe krijuam departamentin e shërbimit tonë të pamëshirshëm, të përkushtuar dhe me njohuri për t’u siguruar që të merrni një person në telefon i cili me të vërtetë kujdeset për zgjidhjen e çështjeve te biznesit tuaj.

Hulumtimi tregon se lidhjet e ngadalta në internet u kushtojnë punonjësve “një javë në vit të produktivitetit”. Ndërsa koha që ekipet tuaja kalojnë duke pritur në internet të ngadaltë mund të duket e vogël, ajo rritet ndjeshëm me kalimin e kohës. Lidhja juaj e Internetit nuk duhet të pengojë kurrë produktivitetin. Duhet të jetë një mjet që mbështet dëshirën e punonjësve tuaj për të punuar në mënyrë produktive.

Lidhjet jo të besueshme në internet mund të kenë kosto reale për bizneset. Çdo sasi e orarit të paplanifikuar mund të sjellë komunikimet e biznesit dhe produktivitetin në një ndalesë të plotë. Nëse ndërmarrja juaj kërkon një lidhje interneti për të bërë thirrje telefonike ose qasje në aplikacione, besueshmëria është një domosdoshmëri.

Interneti me fibër optike për biznes ofron shumë zgjidhje për sfidat me të cilat përballeni sot në vendin tuaj të punës.

Biznes Internet Fibër