Sherbimet me Fiber Optike mund te bejne nje ndryshim te madh per biznesin tuaj

Shërbimet me Fibër Optike mund të bëjnë një ndryshim të madh për biznesin tuaj
Admin

Sherbimet me Fiber Optike mund te bejne nje ndryshim te madh per biznesin tuaj.

Lidhja me nje operator i cili ofron internet me fibra optike mund te ndryshoje menyren e te berit biznes. Kapaciteti i nje rrjeti me fibra optike eshte i jashtezakonshem. Mund t’ju ndihmoje te zhvilloni biznesin kudo ne bote pa probleme. Operatori i duhur i internetit me fibra optike mund t’ju ndihmoje te qendroni te lidhur, te transferoni te dhena dhe te keni mjetet e komunikimit qe ju nevojiten per biznesin tuaj.

E ardhmja eshte tani dhe eshte koha qe biznesi juaj te shfrytezoje fuqine e rrjetit te fibrave optike. Imagjinoni qe te mos shqetesoheni per nderprerjet, vonesat ne transferimin e te dhenave ose thirrjet e nderprera. Nje rrjet me fibra optike mund t’i beje te gjitha te mundshme.

Sa shpejt?

Interneti me fibra optike mund te jete shume here me i shpejte sesa transmetimi tradicional i telit te bakrit. Nje fiber optike ka fuqine te transmetoje mbi treqind mije thirrje zanore njekohesisht dhe te transmetoje mbi nentedhjete mije stacione televizive. Mund te barte sasi te jashtezakonshme te te dhenave menjehere. Kapaciteti i fibrave eshte i tille qe nje rajon i tere mund te perdore vetem nje pjese te vogel te kabllove me fibra optike dhe akoma do te kete kapacitet.

Nuk ka me vonesa

Sa me larg qe marresi te jete nga switch-i qe ofron sherbimin e internetit, aq me i ngadalte do te jete sherbimi. Me kabllo me fibra optike pa marre parasysh se sa larg eshte perdoruesi nga switch-i, ata nuk perjetojne vonesa, sherbim te ngadalte dhe çeshtje te tjera qe shoqerohen me sherbimin e internetit me tela bakri. Nje operator i internetit me fibra optike i mban bizneset te lidhura , duke ofruar komunikim te shpejte, transferimin e te dhenave dhe sherbimin e besueshem te internetit.

Vala e se Ardhmes

Instalimet e bakrit kane pasur pjesen e tyre te kohes per te provuar veten. Tani eshte koha per ndryshim ne nje rrjet me te besueshem qe transmeton te dhena me shpejtesine e drites.

Biznes Internet Fibër