internet ne durres

Mos u merzit me nga shpejtesia e internetit ! Merr internet ne shtepi (FTTH) tani .

Mos u mërzit më nga shpejtësia e internetit ! Merr internet në shtëpi (FTTH) TANI . Bleta.net punon me teknologjinë GPON FTTH , teknologjia më e përparuar deri më tani. Ne përdorim 100% fibër optike, nga fillimi deri në shtëpinë tuaj, gjë e cila na lejon të sigurojmë internet përmes DRITËS me shpejtësi të lartë dhe pa humbje të të dhënave!

#biznesenedurres#durres#fiberoptics#internet#highspeed#highspeedinternet#television#wifi#wireless#lidhumefuqineefibres