Mos u merzit me nga shpejtesia e internetit ! Merr internet ne shtepi (FTTH) tani .

internet ne durres
Admin

Mos u mĂ«rzit mĂ« nga shpejtĂ«sia e internetit ! Merr internet nĂ« shtĂ«pi (FTTH) TANI . Bleta.net punon me teknologjinĂ« GPON FTTH , teknologjia mĂ« e pĂ«rparuar deri mĂ« tani. Ne pĂ«rdorim 100% fibĂ«r optike, nga fillimi deri nĂ« shtĂ«pinĂ« tuaj, gjĂ« e cila na lejon tĂ« sigurojmĂ« internet pĂ«rmes DRITËS me shpejtĂ«si tĂ« lartĂ« dhe pa humbje tĂ« tĂ« dhĂ«nave!

#biznesenedurres#durres#fiberoptics#internet#highspeed#highspeedinternet#television#wifi#wireless#lidhumefuqineefibres

Internet Fibër