CATCH-UP-TV dhe TIMESHIFT
Admin

Catch-up TV eshte regjistrimi i programeve te drejtperdrejta televizive ne serverin e nje ofruesi IPTV ne menyre qe te mund te shikohet edhe pasi programi te kete mbaruar.

• Sherbimi Catch-up TV ofrohet per te gjithe klientet tane pa pagese shtese.

Ne cilat kanale funksionon sherbimi Catch-up TV ?

• Catch-up TV funksionon ne 58 kanale dhe mund te ktheheni deri ne 3 dite mbrapa.

Lexo me shume ketu .

Paketa Triple Televizion Televizion Dgitalb Televizion Tring