CATCH-UP-TV dhe TIMESHIFT

Catch-up TV dhe TimeShift

Catch-up TV eshte regjistrimi i programeve te drejtperdrejta televizive ne serverin e nje ofruesi IPTV ne menyre qe te mund te shikohet edhe pasi programi te kete mbaruar.

• Sherbimi Catch-up TV ofrohet per te gjithe klientet tane pa pagese shtese.

Ne cilat kanale funksionon sherbimi Catch-up TV ?

• Catch-up TV funksionon ne 58 kanale dhe mund te ktheheni deri ne 3 dite mbrapa.

Lexo me shume ketu .

Dhjetori sjell Festat , Bleta.net sjell ofertat!

Dhjetori sjell Festat , Bleta.net sjell ofertat!🎉

Zbulo oferten qe te pershtatet me mire , duke filluar nga 1190 Leke. 🎁
Perfitoni me shume shpejtesi interneti dhe muaj Falas ne çdo pakete te zgjedhur.
Per te mesuar me shume rreth paketave : Internet Fiber , Televizion Tring ose Digitalb , Telefonit Fix ose te kombinimit te ketyre sherbimeve ne nje pakete te vetme, vizitoni faqen tone www.bleta.net , kaloni nga dyqanet tona ose na telefononi ne nr : + 355 52 800 808 .
#superoferta #oferta #internet #television #telefoni #fiberoptic #festa #lidhumefuqineefibres

Te gjithe ONLINE pergjithmon! Me Bleta.Net fiber optike ju garantojme nje lidhje interneti te qendrueshme dhe te shpejte!

Te gjithe ONLINE pergjithmon! Me Bleta.Net fiber optike ju garantojme nje lidhje interneti te qendrueshme dhe te shpejte!

Te gjithe ONLINE pergjithmon!

Me Bleta.Net fiber optike ju garantojme nje lidhje interneti te qendrueshme dhe te shpejte!

Bleta.net ka realizuar prej vitit 2010 nje rrjet te gjithin me fibra optike per te ofruar sherbimet kryesore si : Internet, Televizion, Telefoni. Sherbimi Internet Fiber ne shtepi ofrohet duke u bazuar ne topologjine FTTH dhe teknologjine PON.
Bleta.net ka ofruar sherbimin e Internetit ne Durres qe prej vitit 2006.

Sherbimi i Internetit ne Shqiperi ka marre nje perdorim masiv ashtu si ne te gjitha vendet e botes dhe per kete kerkohen teknologji moderne dhe cilesore , per kete arsye ne kemi investuar ne fibrat optike.

Per te ofruar Internet ne Durres kemi shtrire mbi 800 km fibra optike.

platforme televizive

Zgjidh platformën e Tring ose Digitalb dhe shijoni kanalet televizive për të gjithë familjen tuaj në çdo moment të ditës .

Shijoni çdo moment të ditës duke parë serialet tuaja të preferuara në platformën e Tring ose Digitalb.
🖥Kanale për të rritur e fëmijë , filma , sport , dokumentarë etj. .

Gjithashtu ne ju japim mundësinë që paketën televizive ta kombinoni me internet dhe telefon fix , duke ju ofruar tarifa mjaft të lira dhe oferta.🎁

Bleta.net ju ofron argëtim pa fund ! 😁