platforme televizive

Zgjidh platformën e Tring ose Digitalb dhe shijoni kanalet televizive për të gjithë familjen tuaj në çdo moment të ditës .

Shijoni çdo moment të ditës duke parë serialet tuaja të preferuara në platformën e Tring ose Digitalb.
🖥Kanale për të rritur e fëmijë , filma , sport , dokumentarë etj. .

Gjithashtu ne ju japim mundësinë që paketën televizive ta kombinoni me internet dhe telefon fix , duke ju ofruar tarifa mjaft të lira dhe oferta.🎁

Bleta.net ju ofron argëtim pa fund ! 😁

oferte tring tv plus internet fiber

Super Ofertë – Tring Triple

Përfitoni 30% zbritje në paketat TRING TRIPLE . 🚀🖥📞

Shërbimet që ne ofrojmë në paketat TRIPLE :

• Internet Fibër (internet pa limit)
• Televizion : Digitalb ose Tring
• Telefon Fiks

Lidhu me fuqinë e fibrës !