Te gjithe ONLINE pergjithmon! Me Bleta.Net fiber optike ju garantojme nje lidhje interneti te qendrueshme dhe te shpejte!

Te gjithe ONLINE pergjithmon! Me Bleta.Net fiber optike ju garantojme nje lidhje interneti te qendrueshme dhe te shpejte!
Admin

Te gjithe ONLINE pergjithmon!

Me Bleta.Net fiber optike ju garantojme nje lidhje interneti te qendrueshme dhe te shpejte!

Bleta.net ka realizuar prej vitit 2010 nje rrjet te gjithin me fibra optike per te ofruar sherbimet kryesore si : Internet, Televizion, Telefoni. Sherbimi Internet Fiber ne shtepi ofrohet duke u bazuar ne topologjine FTTH dhe teknologjine PON.
Bleta.net ka ofruar sherbimin e Internetit ne Durres qe prej vitit 2006.

Sherbimi i Internetit ne Shqiperi ka marre nje perdorim masiv ashtu si ne te gjitha vendet e botes dhe per kete kerkohen teknologji moderne dhe cilesore , per kete arsye ne kemi investuar ne fibrat optike.

Per te ofruar Internet ne Durres kemi shtrire mbi 800 km fibra optike.

Biznes Internet Fibër Paketa Triple Televizion Televizion Dgitalb Televizion Tring