Internet me fiber optike
Admin

Kur bëhet fjalë për internetin në shtëpi, mund ta gjeni veten të humbur pasi ka kaq shumë mundësi, dhe është e mundur që shumë shpejt të hutoheni nga zgjedhjet e ndryshme që keni në dispozicion. Duket sikur kompanitë e internetit po shfaqen kudo, gjë që mund t’iu bëjë të pyesni se cili opsion është më i miri për ju dhe nevojat tuaja të lidhjes. Më poshtë po ju listojmë përfitimet e zgjedhjes së internetit me fibër optike mbi opsionet e tjera siç është interneti kabllor.

• Shpejtësia – Kur zgjidhni shërbime me fibër optike, shpejtësia e internetit tuaj do të rritet ndjeshëm.

• Siguri – Lloji i linjave përmes të cilave po kalojnë të dhënat tuaja mund të rrezikohet lehtë. Por rrjetet e bëra nga fibrat optike zvogëlojnë rrezatimin, që do të thotë se është pothuajse e pamundur të rrezikohet informacioni i përdoruesit. Kjo do të thotë që interneti juaj në shtëpi do të jetë më i sigurt nga hakerat dhe të personat e tjerë që përpiqen të vjedhin informacionin tuaj.

• Kosto – Kostoja për kabllo me fibra ka rënë me kalimin e viteve, që do të thotë se kjo është zgjidhja më e mirë për konsumatorët që kërkojnë instalim të ri. Shërbimet dhe shpejtësia që ofron ky kabllo e bën këtë opsionin më të përballueshëm pa sakrifikuar cilësinë.

• Seriozitet – Përdorimi i shërbimeve fibër optike siguron që lidhja të mos jetë problem. Transmetimi i të dhënave do të jetë vazhdimisht i shpejtë kur përdoret interneti fibrër. Kjo do të thotë që shërbimi juaj do të jetë i disponueshëm në çdo kohë të ditës.

Nëse dëshironi shpejtësi dhe besueshmëri me internetin tuaj në shtëpi, atëherë zgjedhja e fibrës optike do të ishte një zgjedhje mjaft e mirë.

Biznes Internet Fibër