si te zgjedh shpejtesine e internetit tim
Admin


Interneti duket se është një domosdoshmëri në ditët e sotme. Kush nuk do të shqetësohej nëse do të ishte pa internet për një kohë të gjatë? Ky udhëzues na ndihmon të zgjedhim opsionet më të mira për paketat e internetit.

-Shpejtësia e shkarkimit (Download) :
Shpejtësia e shkarkimit përcakton se sa shpejt do të jetë shfletimi juaj në internet, i matur në Mbps (megabit për sekondë).

Shpejtësitë e ulëta nuk kanë një ndikim të madh në shfletim kur përdorim internetin vetëm për të lexuar tekst dhe fotografi të vogla, me cilësi të ulët, por ato ngadalësojnë hapjen e imazheve dhe videove me cilësi të lartë.

Prandaj zgjidhni shpejtësinë e përshtatshme për profilin tuaj të përdorimit:

Deri në 4 mega – Tekste dhe foto me madhësi të vogël dhe me cilësi të ulët;
Nga 4 mega – Fotografitë me cilësi të mirë, audio dhe video të vogla me cilësi të ulët;
Nga 10 mega – Video dhe filma me cilësi dixhitale;
Nga 20 mega – Video dhe filma me cilësi HD.

Biznes Internet Fibër