si vjen fibra optike deri ne shtepine tuaj
Admin

Bleta.net punon me teknologjinë GPON FTTH, teknologjia më e përparuar deri më tani. Ne përdorim 100% fibër optike, nga fillimi deri në shtëpinë tuaj , gjë e cila na lejon të sigurojmë internet përmes DRITËS me shpejtësi të lartë dhe pa humbje të të dhënave!

Internet Fibër