siguria e kompjuterit
Admin

Ka shumë të ngjarë që në kompjuterin tuaj personal të regjistrohet shumica e të dhënave tuaja dhe, përmes tij, të keni qasje në e-mail, rrjete sociale si dhe të kryeni transaksione bankare dhe tregtare. Për këtë arsye, mbajtja e tij është e domosdoshme për t’u mbrojtur nga rreziqet e përdorimit të internetit.

Përveç kësaj, duke e mbajtur të sigurt kompjuterin tuaj, ju zvogëloni shanset që ai të keqpërdoret për aktivitete me qëllim të keq, të tilla si përhapja e spamit, përhapja e “malicious code” dhe pjesëmarrja në sulme të kryera përmes internetit.

Shpesh, sulmuesit janë të interesuar të fitojnë qasje në një numër të madh kompjuterësh, pavarësisht se çfarë janë dhe konfigurimet që ata kanë. Për këtë arsye, të besosh se kompjuteri juaj është i mbrojtur sepse nuk është tërheqës për një sulmues mund të jetë një gabim i madh.

Biznes Internet Fibër