testoni shpejtesine e internetit tuaj
Admin

Testimi i performancës së lidhjes tuaj në internet është diçka mjaft e thjeshtë. Ju nuk keni nevojë për ndonjë softuer shtesë – gjithçka që ju nevojitet është një kompjuter me një shfletues në internet. Për rezultate sa më të mira, ju duhet ta lidhni kompjuterin tuaj direkt në router me anë të një kabulli LAN; në këtë mënyrë, nuk është e nevojshme të shqetësoheni për ndërhyrjet dhe luhatjet e performancës që mund të ndodhin ndërsa jeni të lidhur me Wi-Fi.
Testoni shpejtësinë e internetit tuaj: www.speedtest.net .

Biznes Internet Fibër